Fastighetsskötsel Växjö

Vill du ha en välskött fastighet?

Om du söker efter pålitlig fastighetsskötsel i Växjö, har du kommit till rätt plats. Vi på Räppe Gröna Rum erbjuder skräddarsydda lösningar för både privata fastighetsägare och företag. Vårt team av erfarna fastighetsskötare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att hantera alla typer av fastigheter, från mindre bostäder till stora kommersiella fastigheter. Vi erbjuder allt från trädgårdsskötsel, gräsklippning, snöröjning, plantering, plattläggning och montering av staket och snickeriarbeten. Vi är din kompletta sammarbetspartner.

Välj Räppe Gröna Rum

Gedigen erfarenhet

Fastighetsskötsel Växjö

Vi förstår att varje fastighet är unik och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och krav. Vi är stolta över att ha byggt upp en stark och lojal kundbas i Växjö.

Vårt mål är att säkerställa att dina gröna områden ser bra ut , så att du kan fokusera på andra viktiga delar av din verksamhet. Vi tror också på vikten av att vara miljömedvetna, därför använder vi oss av miljövänliga rengöringsprodukter och arbetar alltid för att minimera vår miljöpåverkan.

Välkommen till vår gröna värld!